Onderhoud en herstelling

Auto of bestelwagen

We zijn gespecialiseerd in onderhoud van Mercedes, zowel personenwagens als bestelwagens. Ongeacht waar u de auto gekocht heeft, elk voertuig is welkom: zolang er maar een Mercedes-ster op staat. Die techniek beheersen we immers tot in de puntjes.

Onderhoud

Het onderhoud van moderne wagens luistert erg nauw, de techniek is door de jaren heen alsmaar complexer geworden, onder meer door:

  • steeds meer elektronica en elektronische rijhulpsystemen
  • hogere vermogens uit kleinere motoren
  • strengere eisen op vlak van uitstoot en verbruik  

VPJ is uitgerust om uw Mercedes optimaal te onderhouden: we beschikken over gespecialiseerd gereedschap, programmeer- en uitleesapparatuur, technische documentatie en natuurlijk over degelijke vakkennis en -ervaring.

Herstellingen

Ook moderne auto's blijven onderhevig aan slijtage. Mocht er dus aan uw Mercedes na verloop van tijd een probleem optreden (motor, roetfilter, elektronica, ...) dan staan wij voor u klaar.

Vaak hoeven we maar de foutmelding uit te lezen om te weten waar de oorzaak zit, grote kans bovendien dat we een gelijkaardig euvel al eens eerder opgelost hebben.

Als garage gespecialiseerd in Mercedes, kennen we natuurlijk de "typische" reparaties die vaker voorkomen. Die routine is in uw voordeel!